jump to navigation

BIKA AMBON 17/07/2007

Posted by oasisnet in Resep Masakan.
trackback

Bahan I :

  • 10 butir kunig telur
  • 150 gr sagu tani
  • 200 gr gula pasir
  • 300 ml santan kental

Bahan Biang :

  • 1 sdm yeast
  • 1 sdm gula pasir
  • 1 sdm terigu
  • 3 sdm air

Cara Membuat:

  • Untuk biang : Campur semua bahan biang hingga rata diamkan sepuluh menit.
  • Kocok kuning telur dan gula hingga halus kemudian masukkan sagu, biang, dan santan, aduk sampai rata, saring dan diamkan selama 3 jam.
  • Masukkan ke dalam cetakan, panggang dengan api bawah sampai kering kemudian nyalakan api atas.

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: